Popis produktu
- kniha Domácí mlékař II je navazujícím a plnohodnotným rozšířením knihy Domácí mlékař
- přináší doplňující nové informace a obrovské množství nových receptur pro domácí výrobu sýrů, jogurtů, kefírů a dalších mléčných produktů
- kniha navíc obsahuje kapitolu "Nejčastěji kladené dotazy" a rozšiřuje o nové poznatky kapitolu "Vady při zpracování mléka"
- kniha je tištěna na recyklovaném papíře
- obsahuje 320 stran
- v každé knize je navíc vložena tabulka Záměna kultur dle výrobců
- jedná se o navazující, plnohodnotný druhý díl Domácího mlékaře, nikoli o přepracované vydání
Začínajícím mlékařům doporučujeme i koupi knihy Domácí mlékař - v obecné části je zde vysvětlen základ výroby, nezbytný pro zpracování všech druhů mléčných výrobků.